fredag 18 oktober 2024

Loppisvas från Svaneke.

 


Men först, ett svar på mammografin,  som var bra! När den damp ner i brevlådan var jag ute och gick. När jag väntar på provsvar blir jag otroligt stressad. Och kollar efter posten i tid o otid. Så tar jag promenader o kollar om posten närmar sig.. Är hellre ute och går in efter posten har levererats. Jag vet, jag fungerar inte normalt alls. Den här gången var det speciellt, tjejen som gjorde undersökningen var kanonbra. Hon ropade då o då, vilka fina bilder du lämnar. Men jag vet ju inte om hon menar om de är skarpa nog, troligtvis.

Sen var det en person till i rummet, som kollade mina bilder noga vad jag såg. När allt var klart o jag skulle gå ut, Så hör jag hur hon som kollat bilderna viskar, "men har finns nåt" det är det enda jag hör innan jag försvinner ut genom dörren. Och full panik i huvudet fick jag.

Sen har det här gnagt i mig, jag har ju ett litet stift i bröstet som sattes dit innan operation för två år sen,  jag vet ju inte alls vad hon viskade om. Äldsta dottern förstås....men mamma du stannade väl kvar o frågade!?! Nej det vågade  inte jag! Men nu så var allt ok! 💓

På bilden ser ni loppisfyndet som jag samma dag som vi skulle lämna Bornholm, hittade i Svaneke, 

Älskar den.  Här står den i husvagnen. 😊

Ska snart operera öga nummer två, det ser jag fram emot. ser färger nu jag aldrig sett, har säkert skrivit om det , så det ska bli kul! Allt hemma hade andra färger än vad jag sett, Så jag har blundat och tittat med ett öga i taget, köksgolvet var nu ännu vackrare, T.o.m mitt hår hade annan färg, kör ju naturligt . Det blev jag glad över. Riktigt kul att vandra runt i lägenheten för att se hur allt ser ut på riktigt!

En gråstarr operation var inget att oroa sig för, fick titta rätt in i en lampa, och hela tiden såg jag de mest underbara färger i lampan, ren magi. Sen ett trevligt gäng som satt som jag och väntade, då kännes det ju som riktig pepp, vi gör det här tillsammans.

Ha det fint. Trevlig Helg!

KRAM 💙


Loppisvas från Svaneke.

  Men först, ett svar på mammografin,  som var bra! När den damp ner i brevlådan var jag ute och gick. När jag väntar på provsvar blir jag o...