lördag 3 augusti 2024

Hemma efter en fantastisk semester ,-)

 Hej, jag kommer att besöka er, men inte idag ,-)

Får skriva lite, bilder kommer och mer. Men bilderna krånglar förstås!

Jo, det blev Bornholm , Svaneke på en underbar camping stannade vi! ,-) Sen flängde vi runt ön, så vi fick se så gott som allt, vi skulle stannat längre. ett tips till någon som tänker sig dit! Bra väder, men kallt, nöjda var vi alla fall.

Sen blev det Falsterbo,  träffade några släktingar, hundar i havet varje kväll, fick förlänga tiden där, för alla tre hundar fick diarre, Sprutdiarre. Det blev vererinären i Falsterbo som fick besök för en av dom. Men de blev friska, det var något som gick enligt en annan besökare. 

Sen upp lite norrut. Till Hjo, vi hade inte bråttom, vi förlängde semestern med 1 månad, så två månader var vi borta.  Efter Hjo, blev det Söderköpimg.  Sen Mariefred. Till sist Norrtälje. Alla vackra underbara platser.  Vi har ingen TV, utan vi gör annat kul. Hundarna har varit så duktiga hela tiden, det är en glädje att resa med dom.  De här städerna är "sommar" mysigt!

Vi båda säger trots att vi alltid har haft tur med våra semesterar, var det här en av de absolut härligaste. Vi behövde det här!

Vädret var med oss, eller solen ,-)) Men i början var det rätt kyligt.

Nu gör vi utflykter hemmavid.  Vi har ju en gammal stad nära oss ,-) Så det blev glass o kaffe och en rosa sommarbricka med kant, fin duk och brickan skulle invigas i morse. Det var kanten jag föll för , den var så fin. Jag säger ju det, jag är klumpig.....vällningkoppen med gurkmeja fastnade i kanten på brickan. skvätter ut en hel del på nya fina duken, Det går inte bort, läste att diskmedel och socker tar bort om man gör det genast, gnuggar in. Nu har ju vi slutat med socker ,-))).

Men en stor fläck vad gör det.............

Hoppas ni andra har haft en härlig sommar!

Jag kikar in senare, nu är vi på G för nåt annat, men nu stannar vi hemma.

Vi hörs!  KRAM 


Hemma efter en fantastisk semester ,-)

 Hej, jag kommer att besöka er, men inte idag ,-) Får skriva lite, bilder kommer och mer. Men bilderna krånglar förstås! Jo, det blev Bornho...